Uutinen | 2014-05-27 | 16:46 PM

Vattenfall Radio Novan Kesän ääni -kiertueen kumppaniksi

Vattenfall ja Radio Nova tekevät tulevana kesänä yhteistyötä. Radio Nova lähtee mittavalle kesäkiertueelle ja vie live-studionsa kuulijoidensa keskelle. Elämyksellinen liveshow rantautuu Suomen kesäkaupunkeihin ja tapahtuma lähetetään suorana koko Suomeen. Kesän ääni -kiertueen kumppanina matkassa mukana on Vattenfall Oy.

- Meillä on suuret odotukset koskien yhteistyötämme Radio Novan kanssa. Haluamme tavata asiakkaitamme kasvotusten, minkä kesäkiertue mahdollistaa. Tavoitteemme on tuoda positiivista energiaa kesään ja teemamme on säästämisen taitolajit tikanheitosta energiansäästöön, markkinoinnista Vattenfallilla vastaava Minna Virtaranta sanoo.

Kesän keskiviikkoillat täyttyvät liveartisteista, suosikkijuontajista ja paikallisista kyvyistä.  Artisteista Kesän ääni -kiertueella mukana ovat mm. Softengine , My First Band, Janna, Elonkerjuu, Antti Railio, Kim Herold, Samae Koskinen, Olavi Uusivirta, Stina Girs, Kasmir, Sandjha, Aurora ja Radio Novan toimittajista Tuomas Enbuske, Aki Linnanahde sekä Annika Metsäketo. Kesän ääni -kiertue starttaa 28.5. Porvoosta.