Uutinen | 2011-12-16 | 08:12 AM

Vattenfall jatkaa sähkön myyntiä Suomessa

Vattenfall Sähkönmyynti jatkaa ja kehittää toimintaansa Suomessa yhtenä maan johtavista sähkönmyyjistä. Sähkön myyntimme on osa yhdistyviä pohjoismaisia markkinoita, joilla Suomen asema on vahva. Vattenfall on jatkossakin luotettava ja vakaa sähkönmyyjä kotitalouksille ja yrityksille Suomen kaikkien verkkoyhtiöiden alueilla.

Vattenfall Sähkönmyynti Oy

Vattenfall Sähkönmyynti Oy myy sähköä koko Suomeen. Yhtiö tarjoaa ja kehittää sekä yritys- että yksityisasiakkaiden muuttuviin tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita. Vattenfall Sähkönmyynti on yksi Suomen johtavista sähkönmyyjistä: edelläkävijä ja ”toisintekijä”. Yhtiö perustettiin vuonna 1997, kun sähkösopimusten kilpailutus tuli mahdolliseksi myös yksityishenkilöille.

Vattenfall Sähkönmyynti on osa eurooppalaista Vattenfall-konsernia. Kaiken kaikkiaan Vattenfallilla on seitsemän miljoonaa asiakasta Euroopassa. Vattenfall Sähkönmyynti ostaa lähes kaiken myymänsä sähkön pohjoismaisesta sähköpörssistä Nord Poolista.

Sähkönmyynnin toiminnan tavoitteena on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä, ympäristöä ja elämänlaatua tehokkaiden energiaratkaisujen avulla. Yhtiö on liittynyt vapaaehtoiseen energiatehokkuussopimukseen ja on näin omalta osaltaan rakentamassa ilmastoystävällistä huomista.

Yrityksille tarjoamme markkinatilanteeseen ja asiakkaan toimintaympäristöön parhaiten soveltuvat sähkön hankintatavat. Yksityishenkilöille suosittelemme asiakkaan tilanteeseen sopivinta sähkösopimusta ja tarjoamme rahanarvoisia sekä arjen elämänlaatua parantavia asiakasetuja.