Uutinen | 2012-03-01 | 10:30 AM

Koe hiihdon juhlaa Lahdessa

Maaliskuun 2. - 4. päivänä maailman parhaat hiihtäjät ja mäkihyppääjät kokoontuvat Lahteen. Paikan päällä on mahdollisuus nähdä maailman urheilueliittiä, kokea suurta urheilujuhlaa ja kannustaa omia suosikkejaan.

Salpausselän kisat järjestetään Lahdessa jo 87. kerran. Tulevana viikonloppuna ratkaistaan kahdeksan maailmacupin kilpailua. Lahti tarjoaa kansanjuhlan, johon sisältyy myös monia juhlavia oheistoimintoja.

Tule ja koe tunnelma Vattenfallin teltassa. Täällä voit testata, miten paljon energiaa onnistut tuottamaan Vattenfallin maastohiihto- ja mäkihyppysimulaattoreissa. Rentoudu lämpimän mehun ääressä ja saat tehokkaita energiansäästövinkkejä.

Muista osallistua kilpailuun, jonka pääpalkinto on ilmaista sähköä jopa 2 000 euron arvosta.

- Vattenfall on sponsoroinut hiihtourheilua Ruotsissa 17 vuoden ajan, ja on jo pari vuotta ollut myös kansainvälisen hiihtoliiton, FIS:n, sponsori. Tule tapamaan meitä paikan päällä Salpausselän kisoissa. Haluamme osoittaa toimittavamme hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja älykkäitä energiaratkaisuja, sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Kohota tunnelmaa entisestään ja osallistu kilpailuumme, testaa suosittuja hiihtosimulaattoreitamme ja lataa Power of Cheering -sovelluksemme, kehottaa Vattenfallin projektipäällikkö Lahdessa, Frida Larsson.

Vattenfallin teltassa jaetaan Suomen lippuja, ja yleisökilpailuun osallistuville muun muassa, kädenlämmittimiä ja lehmänkelloja. Yleisön kannustuksella Krista Lähteenmäki, Aino-Kaisa Saarinen, Matti Heikkinen ja Matias Strandvall saavat uusia voimia ladulle.