Uutiset

 • 2013

 • Vattenfallin järjestämä Vuoden Energiaperhe –kilpailu haastaa kolme julkisuudesta tunnettua henkilöä tarkkailemaan ja tehostamaan kotinsa energiankulutusta. Tänä vuonna kilpailuhaasteen ovat ottaneet vastaan iskelmälaulaja Marita Taavitsainen, tuottaja Olga Temonen sekä näyttelijä Kai Lehtinen.

 • Vattenfall lisäsi toissa viikolla patoturvallisuuden takia Koitereesta Ala-Koitajokeen juoksutetun veden määrää.  Seurauksena oli järvilohen kutupesien tuhoutuminen kutujoen ylemmissä koskissa. Nyt Vattenfall käynnistää kutupesien ennallistamis- ja suojeluhankkeen. Yhteistyötä tehdään Suomen luonnonsuojeluliiton ja viranomaisten kanssa. 

 • Vattenfall.fi/jatko sivulla on käyttökatko lauantaina 30.11. klo 10:00-12:00 järjestelmäpäivityksen takia. Kyseisenä aikana sähkösopimuksen uusiminen webissä ja tekstiviestillä ei toimi.
  Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä.

 • Vattenfallin patoturvallisuusasiantuntijat määräsivät kesällä Koitereen pinnan laskettavaksi tasoon 143,35 yhteen patoon kohdistuvan patoturvallisuusriskin takia. Kyseisen padon korjaustoimet jatkuvat edelleen. Samanaikaisesti Pamilon 1. koneisto on peruskorjattavana, eikä sen takia lainkaan käytössä.

 • Vattenfallin Asiakaspalvelu on koulutuksessa perjantaina 11.10., jonka vuoksi puhelinpalvelumme on kiinni.

  Vattenfallin Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse jälleen maanantaina 14.10. klo 9-17.

  Voit hoitaa kätevästi sähköasioitasi Online-palvelussamme www.vattenfall.fi/online

  tai jättää meille yhteydenottopyynnön https://www.vattenfall.fi/fi/yhteydenottolomake-yksityisasiakkaat-ja-pienet-yritykset.htm.

 • Sähkötekniikan käyttö arkipäiväistyi 1900-luvun alussa, ja aika nopeasti myös suomalaiset pääsivät nauttimaan sähkölevyn, pesukoneen ja pölynimurin kaltaisista laitteista. Kodin arkea ryhdyttiin pyörittämään töpseli seinässä, ja nyt on edetty siihen pisteeseen, että sähkönkulutusta voi seurata netin kautta reaaliajassa. Mutta mitä siinä välissä tapahtui?

 • Näytä lisää
Viimeksi päivitetty : 2016-09-14 17:03