Myynti

Vattenfall toimittaa älykkäitä ratkaisuja asiakkaidensa energiatarpeisiin – riippumatta siitä, onko asiakas yksityinen kotitalous, suuri organisaatio vai kokonainen kaupunki. Päämarkkina-alueemme ovat Ruotsi, Saksa ja Hollanti.
Myyntitoiminnot kuuluvat Distribution and Sales -liiketoiminta-alueeseen, jonka osuus Vattenfallin varsinaisen liiketoiminnan liikevoitosta on hieman yli neljännes.

Älykkäät energiaratkaisut

Vattenfall haluaa toimittaa arjen energiaratkaisuja, mikä sisältää älykkäiden energiaratkaisujen tarjoamisen asiakkaille ja mahdollisuuden ympäristötietoisuuden lisäämiseen. Sähkön, kaasun, lämmön ja jäähdytyksen myynnin lisäksi tarjoamme pakettiratkaisuja mukaan lukien:

sähköautojen latausasemat, aurinkokennojen myynti ja asennus, energiatehokkuutta parantavat ratkaisut, energianeuvonta.

Pyrkimyksenämme on tarjota parasta mahdollista arvoa kaikille asiakkaillemme, olipa sitten kyse sopimuksista, palvelusta, ympäristöprofiilista tai lisäpalveluista. Valikoimamme sisältää useita erilaisia työkaluja energiankäytön valvontaan ja mittaamiseen, riskinhallintaan ja markkinatietojen saamiseen.

Energiatehokkuuspalveluista on tulossa yhä tärkeämpi osa asiakastarjontaamme. Alati muuttuva energiaympäristö vaatii jatkuvaa valikoiman muokkaamista, jotta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Ruotsissa ja Suomessa Vattenfall tarjoaa asiakkailleen verkkopohjaisen EnergyWatch-työkalun, jonka avulla asiakkaat voivat seurata sähkönkäyttöään reaaliajassa.

Viimeksi päivitetty : 2017-07-12 08.58