Uraan liittyvät yleisimmin kysytyt kysymykset

Harkitsetko uraa Vattenfallin palveluksessa tai onko sinulla hakemusta koskevia kysymyksiä? Tutustu alla olevaan Usein kysytyt kysymykset -osioon, josta löydät vastaukset yleisimpiin Vattenfallilta kysyttyihin kysymyksiin.

Hakemukseen liittyvät kysymykset

Kuinka haen työpaikkaa Vattenfallilta?

Kaikki avoimet tehtävät luetellaan yrityksen verkkosivuilla. Saat näkyviin ajankohtaiset työpaikkailmoitukset menemällä kohtaan Avoimet työpaikat (englanniksi). Etsi itseäsi kiinnostava tehtävä ja hae sitä täyttämällä hakulomake verkossa.

Voit etsiä työpaikkoja sijaintimaan, sijaintipaikan, vaadittavan osaamisen, aseman tai koulutustason mukaan tai avainsanoilla.

Mitä hakemukselleni tapahtuu, kun olen lähettänyt sen?

Kun olet täyttänyt hakemuslomakkeen verkossa ja hakenut työpaikkaa Vattenfallilta, saat sähköpostiviestin, jossa hakemuksesi vastaanottaminen vahvistetaan. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkasta, että olet varmasti lähettänyt hakemuksen. Rekrytoijamme käsittelevät kaikki hakemukset luottamuksellisesti. Alustavan valintaprosessin jälkeen otamme yhteyttä niihin hakijoihin, jotka täyttävät parhaiten työpaikan vaatimukset. Katso lisätietoja kohdasta Rekrytointiprosessi.

Kuinka tiedän, että Vattenfall on saanut hakemukseni?

Heti kun hakemuksesi saapuu Vattenfallille, antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään vahvistusviesti. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkasta sähköpostitilisi roskapostisuodatin.

Jos en saa jotain tiettyä työpaikkaa Vattenfallilla, tarkoittaako se, etten voi myöskään hakea muita työpaikkoja yrityksestä?

Ei missään tapauksessa! Voit tietenkin hakea Vattenfallin muita avoimia työpaikkoja.

Voinko hakea useita Vattenfallin työpaikkoja samanaikaisesti

Tietenkin. Jos olet kiinnostunut useammasta kuin yhdestä Vattenfallin avoimesta työpaikasta, voit hakea samanaikaisesti useampia työpaikkoja.

Mitä asiakirjoja hakemukseen on liitettävä?

Tärkeimpiä ovat CV ja hakemuskirje. Voit luonnollisesti ladata myös muita asiakirjoja, jotka tukevat hakemustasi.

Tekniset kysymykset

Mihin tarkoituksiin Vattenfall käyttää sähköpostiosoitettani? Voinko vaihtaa sähköpostiosoitteeni rekisteröitymisen jälkeen?

Hakuprosessin aikana valtaosa yhteydenpidosta hakijoiden kanssa tapahtuu sähköpostitse. Otamme sinuun yhteyttä käyttämällä hakemuksessa antamaasi sähköpostiosoitetta. Huomaa siis, että jokainen, jolla on pääsy sähköpostiisi, voi saada tietää hakuprosessista.

En pääse katsomaan hakemustani. Kehen voin ottaa yhteyttä?

Jos sinulla on kysyttävää hakemukseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä rekrytoijaan, joka vastaa kyseisestä avoimesta tehtävästä.

Missä muodossa hakemusasiakirjat on tallennettava ja mikä on niiden suurin sallittu koko?

Voit ladata ja lähettää hakemusasiakirjoja seuraavissa tiedostomuodoissa: pdf, xls, doc, docx, tif, gif, jpg ja rtf. Valitettavasti emme pysty käsittelemään mitään muita tiedostomuotoja. Huomaa, että ladattujen asiakirjojen koko ei saa ylittää 5 megaa.

Mitä teen, jos minulla on kysyttävää liittyen sähköpostiin, jonka lähetysosoitteeseen ei voi vastata (no-reply-sähköposti)?

Voit ottaa yhteyden rekrytoijaan, joka vastaa kyseisestä avoimesta tehtävästä. Hän pystyy vastaamaan kaikkiin tehtävää ja rekrytointiprosessia koskeviin kysymyksiin.

Lakiasioihin liittyvät kysymykset

Millä tavoin henkilötietoni suojataan?

Hakijoiden henkilötietoihin pääsevät käsiksi vain tähän luvan saaneet Vattenfall-konsernissa työskentelevät henkilöt, ja tietoja käsitellään luottamuksellisina. Vattenfall AB valvoo kaikkien hakemuksissa annettujen henkilötietojen käyttöä. Henkilötietoja käsitellään Ruotsin henkilösuojaa koskevan lain ja muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti ja EU-direktiivejä noudattaen.

Lue Vattenfallin tietosuojalausunto (englanniksi)

Kuinka pitkään Vattenfall säilyttää hakemusta ja henkilötietoja?

Jos olet hakenut jotain tiettyä työpaikkaa, hakemuksessa antamasi henkilötiedot tuhotaan työtietokannasta kahden vuoden kuluessa rekrytoinnin päättymisestä.

 Jos taas olet lähettänyt avoimen hakemuksen, säilytämme tietojasi kaksi vuotta ja tuhoamme ne, ellet anna meille lupaa jatkaa henkilötietojesi ylläpitoa.

Kenellä on pääsy hakemuksessani antamiini tietoihin?

Vattenfall AB antaa henkilötietojen käyttöön luvan ainoastaan Vattenfall-konserniin kuuluvien yritysten HR-osastoille tai niille henkilöille Vattenfall-konsernissa, jotka ovat suoranaisesti tekemisissä rekrytointiprosessien kanssa.

Viimeksi päivitetty : 2014-03-11 14.44