Neljä periaatettamme

Vattenfall on sitoutunut edistämään sähköistämistä ja uusiutuvan energian käyttöä. Toimintakenttämme vaatii uusia työtapoja, ja siksi olemme määritelleet neljä periaatetta:

Pyrimme aktiivisesti saavuttamaan tavoitteemme, toimimme avoimesti ja yhteistyössä ihmisten ja muiden kumppaniemme kanssa sekä suhtaudumme positiivisesti kehitykseen ja näemme ongelmien sijasta ratkaisuja. Periaatteisiimme kuuluu myös se, ettemme koskaan tingi turvallisuudesta.

Aktiivinen

Keskitymme toimintaan ja haluamme löytää ratkaisuja nopeammin, sekä asiakkaillemme että ympäröivälle maailmalle. Ottamalla vastuun siitä mitä teemme ja miten sen teemme voimme saada aikaan todellisen muutoksen. Olemme sitoutuneita ja aktiivisia.

Avoin

Toimintaamme vievät eteenpäin ihmiset ja yhteistyökumppanit. Parhaimmat ratkaisut ilmaston kannalta syntyvät yhdessä toisten kanssa. Olemme uteliaita ja avoimia.

Positiivinen

Olemme rohkeita ja luottavaisia sen suhteen, että muutos on mahdollista. Jakamalla osaamistamme voimme rohkaista muita osallistumaan paremman tulevaisuuden rakentamiseen. Olemme inspiroivia ja positiivisia.

Turvallisuus

Olemme sitoutuneita yhteiskuntaan ja kannamme vastuuta työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Hyvä ja turvallinen työympäristö on kaiken perusta ja turvallisuus on kaikissa toiminnoissamme etusijalla.

Viimeksi päivitetty : 2018-02-16 17.26