Sukupuoli-identiteetti ja seksuaalinen suuntautuminen

Vattenfallille on selvästi eduksi, kun sillä on palveluksessaan erilaisia ihmisiä ja ryhmiä, ja on sanomattakin selvää, että tuemme työntekijöitämme, jotka eivät ole heteroseksuaalisia.

Tiedostamattomia ennakkoluuloja on pidetty yhtenä suurimmista esteistä avoimelle ja osallistavalle kulttuurille. Siksi pyrimme lisäämään ja tukemaan tietoisuutta ja avointa keskustelua mahdollisista ei-heteroseksuaalisten henkilöiden stereotyypeistä yhtiössämme. Tämän vuoksi Vattenfall on tukenut vuotuisia Pride-viikkoja, jotka on omistettu sukupuoli-identiteetiltään erilaisten ja erilaisia elämäntyylejä noudattavien ihmisten tasa-arvoisuudelle ja hyväksymiselle.

Kesällä 2017 yhtiö osallistui monenlaiseen Pride-toimintaan Tukholmassa, Luulajassa ja Amsterdamissa sekä ensimmäistä kertaa myös Saksassa. Monet Vattenfallin ylimmän johdon jäsenet ovat osallistuneet tapahtumiin tukijoina, ja esimerkiksi Berliinissä kaikki Vattenfallin tärkeimmät toimipisteet liputtivat sateenkaarilipuilla Pride-tapahtumien tukemiseksi. Hampurin Pride-viikon aluksi Vattenfall valaisi yhtenä keskeisistä sponsoreista Hampurin uuden konserttisalin Elbphilharmonien sateenkaaren värein. Pride Amsterdamin kunniaksi Nuon valaisi lämpövarastonsa Diemenin voimalaitoksella sateenkaaren värein koko tapahtuman ajaksi

Viimeksi päivitetty : 2018-04-24 15.27