Arvot

Kolme arvoamme – safety, performance ja cooperation – ovat luonteva osa päivittäistä työtämme ja ohjaavat käyttäytymistämme.

1. Safety

Välitämme työntekijöidemme, alihankkijoidemme ja yhteiskunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Kaikki tehtävät on suoritettava turvallisesti ja vastuullisesti. Teemme jatkuvasti parhaamme ehkäistäksemme loukkaantumisia ja työperäisiä sairauksia. Pyrimme vahvasti lisäämään turvallisuuteen ja turvalliseen toimintaan liittyvää valveutuneisuutta ja tietoa. Tuotantolaitoksemme pitävät huolta siitä, että prosessit ovat turvallisia suunnittelusta toteutukseen.

2. Performance

Pyrimme tavoitteisiimme sitoutuneesti ja innokkaasti toimimalla arvojemme mukaan. Meille on luontaista toimia parhaalla mahdollisella tavalla ja arvioida toimiamme jatkuvasti parannusten löytämiseksi. Edetessämme varmistamme erinomaisen suorituskyvyn, jolla tavoittelemme strategista suuntaamme. Teemme mitä lupaamme.

3. Cooperation

Luotamme toisiimme ja toimimme avoimesti yhdessä saavuttaaksemme tavoitteemme ja visiomme. Haluamme elää uuden yhteistyön aikaa, tutustua toisiimme paremmin, ajatella, toimia ja jakaa tietoa samalla kun opimme toisiltamme ja vaihdamme kokemuksia yli maa- ja liiketoimintayksikkörajojen. Tätä filosofiaa sovellamme myös ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Viimeksi päivitetty : 2014-03-11 15:09