Kansainvälinen harjoitteluohjelma

Power Climate Smarter Living - se on päämäärämme. Etsimme joukkoomme huomisen toivoja tämän toteuttamiseksi. Aloita ilmastoälykäs urasi ja ole yksi kolmestakymmenestä harjoittelijasta, jotka aloittavat urapolkunsa syyskuussa 2019. 

Yhdessä olette mukana edistämässä fossiilitonta elämää. Sinulla tulee olemaan ainutlaatuinen mahdollisuus edistää päämääräämme. Pyydämme sinua vain käyttämään supervoimiasi ja jakamaan energiasi, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme.

Jokainen harjoittelupaikka on ainutkertainen ja liittyy jonkin määrätyn liiketoiminta-alueen ja sijaintipaikan osastoon. Se tarkoittaa, että kullakin harjoittelupaikalla on omat erityiset vastuunsa, haasteensa ja siihen sopiva profiili. Tutustu Vattenfallin kansainväliseen harjoitteluohjelmaan ja siihen, mitä se voi tarjota sinulle.

Lähtölaukaus uraan Vattenfallilta

Vattenfall on energiasektorin Euroopan markkinajohtaja. Teemme työtä yli 20 000 työntekijän voimin mahdollistaaksemme siirtymisen kestävään energiantuotantoon. Kansainvälisenä harjoittelija saat mahdollisuuden kehittää ammatillisia ja henkilökohtaisia taitojasi niin kansallisessa kuin kansainvälisessäkin viitekehyksessä vuoden ajan. Tarjoamme sinulle koulutusta ja valmennamme sinua kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. Ohjelmassa pyrimme maksimoimaan henkilökohtaisen kasvusi ja kehityksesi niin yksilönä kuin ryhmän jäsenenä – ylimmän johdon tukea unohtamatta. Jos haluat työskennellä energia-alan asiantuntijana, innovatiivisena esimiehenä tai energiasektorin projektien johdossa, Vattenfall on sinulle oikea paikka. Tarvitsemme osaavia johtajia toimintamme kaikille osa-alueille.

Aloitusopas

Kansainvälisessä harjoitteluohjelmassamme on noin 30 harjoittelupaikkaa, jotka on jaettu Vattenfallin toimintamaiden eri toimipisteiden kesken. Ohjelma kestää 12 kuukautta ja alkaa joka toinen vuosi syyskuussa. Jokainen harjoittelupaikka on nimetty kuuluvaksi jonkin liiketoiminta-alueen ja sijaintipaikan tietylle osastolle. Kuhunkin harjoittelupaikkaan siis sisältyy omat erityiset vastuunsa ja haasteensa. Työskentelet päivittäin kollegoidesi kanssa paikallisella ja kansainvälisellä tasolla – sekä harjoittelijana että kahden työkomennuksen ajan (yksi neljän ja yksi kahdeksan viikon työkomennus). Työkomennusten aikana tutustut Vattenfallin muihin liiketoiminta-alueisiin, sekä kansallisiin että kansainvälisiin. Koska kehittymisesi on meille tärkeää, saat itse valita työkomennustesi paikat.

Henkilökohtainen kehityssuunnitelma

Ennalta määritellyn harjoitteluohjelman rinnalla osallistut seminaariviikkojen aikana kansainvälisiin workshop-työpajoihin. Näiden viikkojen aikana keskitytään valitsemaasi kehityspolkuun ja yrityksen periaatteisiin. Ohjelmaan kuuluu myös lukuisia vierailuja eri toimipisteisiin, kuten voimalaitoksiin ja tuulipuistoihin, yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa. Näin pääset tutustumaan Vattenfallin erilaisiin työmaakulttuureihin.

Löydä kykysi

Harjoitteluohjelman kuluessa saat meiltä tarvitsemasi tuen. Linjaesimies ja aiemmat harjoittelijat auttavat sinua yksilötasolla. He auttavat sinua tunnistamaan ne alueet, joilla taitosi pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, jotta voit valmistautua hyvin kansainvälistä uraa varten. Henkilökohtainen kasvusi on keskeisessä osassa harjoitteluohjelmassa.

Oletko sinä uusi harjoittelijamme?

Olet hakemamme henkilö, jos edustat alasi huippua ja sinulla on akateeminen loppututkinto. Sinulla on korkeintaan yksi vuosi työkokemusta ja hallitset sujuvasti yritysmaailmassa käytettävän englannin, niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Joihinkin paikkoihin vaaditaan myös paikallisen kielen hallintaa. Näissä tapauksissa tästä on maininta työn kuvauksessa. Lisäksi muiden yleisesti puhuttujen kielten osaaminen voidaan lukea eduksi.

Työn yleisestä kuvauksesta käy ilmi, että säännöllinen matkustaminen on osa työnkuvaa. Lisäksi sinun on oltava valmis muuttamaan (väliaikaisesti) harjoittelu- tai työkomennuspaikkakunnalle. Huomaa, että painotamme valinnassamme sitä, kuinka kerrot tähänastisessa elämässäsi tekemistäsi valinnoista ja niiden taustalla vaikuttavista syistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vattenfallin kansainvälinen harjoitteluohjelma on rakettimainen alku urallesi tulevaisuuden huippuosaajana. Tarjoamme jatkuvan sopimuksen, ja jokaisen tehtävän mukana tulevat kilpailukykyinen palkka ja erinomaiset edut. Tarjoamme luonnollisesti runsaasti kehittymismahdollisuuksia. Kun olet suorittanut harjoitteluohjelman, sinulla on useita mahdollisuuksia jatkaa kehittymistäsi yrityksessä. Yli 60 % kaikista aiemmista kansainvälisistä harjoittelijoista työskentelee yhä Vattenfallilla.

Kuinka haet?

Hakuaika vuoden 2019 harjoitteluohjelmaan on päättynyt. 

Hakuprosessi koostuu kognitiivisesta online-testistä, videotehtävästä, haastatteluista (puhelimitse ja kasvokkain), arvioinnista sekä kirjallisesta tehtävästä ja testistä. Saat lisätietoja prosessista jätettyäsi hakemuksen.

Viimeksi päivitetty : 2019-03-11 09.17