Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Me Vattenfallilla tiedämme, että energia-alan tulevaisuutta muovaavat huomispäivän toivot. Siksi arvostamme tiivistä yhteistyötä kaikkialta maailmasta tulevien opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden kanssa.

Tilaisuuksia opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Olitpa sitten yliopisto-opintojesi alku- tai loppuvaiheessa, meillä on tarjolla paljon erilaisia mahdollisuuksia, jotka auttavat opiskelijoita ja vastavalmistuneita hyödyntämään kaiken osaamisensa.

  • Harjoittelupaikat
  • Graduprojektit
  • Kansainväliset ohjelmat vastavalmistuneille

Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikka Vattenfallilla antaa mahdollisuuden kerätä arvokasta työkokemusta omalta alalta ja soveltaa opittua käytäntöön. Se voi olla myös hyvä alku uralle: itse asiassa monet harjoittelijamme ovat rakentaneet uran Vattenfallilla.

Harjoittelujakson jälkeen sinulle saattaa aueta myös mahdollisuus jatkaa Vattenfallilla, jolloin voit tehdä osa-aikatyötä opintojen ohessa ja loma-aikaan.

Lisätietoja on kunkin maan verkkosivuilla:

Graduprojektit

Vuosittain sadat opiskelijat kirjoittavat graduaan Vattenfallilla. Lopputyön kirjoittamisen ohessa tarjoamme mahdollisuuden yhteistyöhön osaavien työntekijöidemme kanssa, mikä laajentaa tietopohjaa valitsemaltasi alueelta.

Voit etsiä tällä hetkellä avoimina olevia lopputyöprojekteja tai lähettää oman ehdotuksesi kunkin maan verkkosivujen kautta.

Vastavalmistuneet

Etsimme uusia, taustaltaan sopivia lahjakkuuksia joukkoomme. Tunnustusta saanut kansainvälinen harjoitteluohjelmamme tarjoaa vastavalmistuneille mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä niin muodollisen koulutuksen kuin myös räätälöityjen vastuualueiden kautta.

Lisätietoja on kohdassa Kansainvälinen harjoitteluohjelma

Viimeksi päivitetty : 2017-09-14 10.08